U baseert belangrijke beslissingen op onze data, dus wij staan garant voor kwaliteit

Locatus Data staat voor up-to-date retail informatie. Wekelijks wordt de database bijgewerkt met de meest recente data van onze veldwerkers. Via onze applicaties kunt u zelf selecties maken, data downloaden en plattegronden op thema inkleuren. En op het dashboard van Passanten 24/7 kunt u zelfs op uurbasis volgen hoeveel mensen er op dat moment voorbij lopen. Daarnaast maken wij rapportages over leegstand en passanten. Ook kunt u ons vragen een analyse op maat voor u te maken.

 • Verkooppunt Verkenner

  De Verkooppunt Verkenner geeft u actuele informatie over een winkelgebied, een branche of de retail in het hele land. De database bevat informatie over retail in België, Nederland en Luxemburg en steeds meer grote steden in de rest van Europa.

 • Passanten 24/7

  Komt er voldoende winkelpubliek langs? En wanneer wordt dit meer of juist minder? Met het Dashboard Passanten 24/7 heeft u de ideale informatie om nieuwe (winkel)locaties te beoordelen. Of de performance van uw huidige winkel/centrum te monitoren.

 • Verzorgingsgebieden Verkenner

  De Verzorgingsgebieden Verkenner bepaalt aan de hand van ‘winkelwiskunde’ wat het verzorgingsgebied is van een bepaald winkelcentrum of winkelgebied. Zo weet u wat het bereik is van uw winkel. Het laat u zien waar de bezoekers van uw winkel vandaan komen. Ook kunt u hiermee de omzetpotentie voor uw winkel bepalen.

 • Locatus Retail Plans

  Overal en altijd overzicht hebben van een winkelgebied of winkelstraat. Dat kan. Met de digitale retailplattegronden van Locatus. Een efficiënt hulpmiddel, bij ontwikkeling van winkelgebieden, huur/verhuur, koop/verkoop, taxaties en het monitoren van uw winkelcentrum.

 • Retail Risk Index (RRI)

  De Retail Risk Index brengt het risicoprofiel van winkels en winkelgebieden in Nederland in kaart. Deze informatie reduceert onzekerheid over de toekomst van winkellocaties. En brengt helder in beeld waar de kansen liggen. Wat houdt de RRI precies in?

 • Benchmark Verkenner

  Met de Benchmark Verkenner kunt u snel en doelmatig kerncijfers over winkelgebieden en branchering met elkaar vergelijken. Veel gemeenten en adviesbureaus maken gebruik van deze applicatie.

Bedankt

We bellen u zo spoedig mogelijk

Oeps, er ging iets mis

Controleer aub of u alles juist heeft ingevuld

Mijn naam is en ik wil graag in gesprek.
U kunt me bellen op

Liever zelf bellen of mailen

+31 (0) 348 490290 - info@locatus.com