Nieuws en Pers

 


Zapp journaal over speelgoedbranche

30-11-14

  Gertjan Slob vertelt in Zapp Journaal over de speelgoedbranche.

Lees meer

10e Primark vestiging in Arnhem geopend

30-09-14

Omroep Gelderland interviewt Peter Nieland over de opening van de Primark in Arnhem

Lees meer

Weer 1000 leegstaande panden erbij

01-09-14

NOS Jeroen Schutijser

De winkelleegstand in Nederland blijft groeien. In het eerste halfjaar kwamen er 1000 lege winkels bij, waardoor het aantal nu is opgelopen tot 16.300. Volgens marktonderzoeker Locatus staat nu 7,3 procent van de winkelpanden in Nederland leeg. Eind 2013 was dat nog 6,9 procent.Toch zijn er steden waar de leegstand vermindert...

Lees meer

Leegstand in Utrecht neemt af

28-08-14

Radio 1 Leegstand van winkels blijft een groot probleem. En tóch is er hoop, constateert Locatus. Deze marktonderzoeker inventariseerde begin dit jaar welke panden leeg stonden. Wat blijkt: een kwart is inmiddels weer opgevuld. Vaak door jonge, enthousiaste ondernemers. Verslaggever Jeroen Schutijser ging op bezoek bij zo'n starter: Yagmur, die onlangs in het centrum van Utrecht, tegen de economische stroom in, een parfumeriezaak opende.

Lees meer

Locatus en BlueMark slaan de handen ineen

24-06-14

 Locatus en BlueMark gaan samenwerken op het gebied van continu winkelpassanten tellen.  Passanten 24/7 staat voor een nieuw tijdperk van passanten tellen; 24 uur per dag, 7 dagen per week, automatisch winkelpassanten registreren via wifi in combinatie met brickstream.  Zonder de privacy van passanten aan te tasten.

Lees meer

Reportageserie: Winkelstraat te koop

12-03-14

In het programma De Ochtend van Radio 1 brengt een serie rapportages over de problemen die de Nederlandse winkelstaten ondervinden.

Lees meer
Vorige Pagina Volgende Pagina