Nieuws en Pers

 


Pop-Up Stores: plaag of zegen?

23-03-15

BNR Newsroom Gerard Zandbergen discusseert mee over de toekomst van pop-up winkels. Tijdens de crisis profiteerden pop-up shops van de toenemende leegstand in winkelcentra. Maar wat gebeurt er nu de economie weer aantrekt? Is het pop-up fenomeen net zo tijdelijk als de winkeltjes zelf? Of hebben we te maken met een geheel nieuwe manier van ondernemen, die het speelveld in de retailsector voorgoed heeft veranderd?

Lees meer

Trends in de retailmarkt: de kracht van het anders kijken

17-03-15

FGH Bank bracht begin deze maand hun Vastgoedbericht 2015 uit: De kracht van het anders kijken. Voor trendanalyses werd ook Locatus data gebruikt. Een reden voor FGH bank om Peter Nieland te interviewen over productinnovaties en de rol van Big Data binnen Locatus.

Lees meer

Duizenden kansloze winkels moeten verhuizen om te overleven

13-03-15

Nieuwsuur kijkt samen met Gerard Zandbergen naar de leegstandproblemen in Zeist, waar de gemeente met een nieuw bestemmingsplan het centrum weer aantrekkelijk wil maken voor consumenten.

Lees meer

Ontbijtsessies Omzetprognose

12-02-15

Locatus organiseert 11 maart en 21 april ontbijtsessies  De perfecte omzetvoorspelling - het kán! Gastspreker Dieter Debels van Geo Intelligence vertelt hoe men via simulatiemodellen zeer nauwkeurig omzet voor retaillocaties kan inschatten.

Lees meer

V&D steeds verder in 't nauw

28-01-15

Trouw - Dorien Pels. Vastgoedeigenaren zijn niet van plan de huren voor V&D te verlagen, zegt Gerard Zandbergen van onderzoeksbureau Locatus, die met een groot deel van de eigenaren van de 63 panden contact heeft.

Lees meer

Locatus trekt kapitaal aan om verder te groeien

06-01-15

Persbericht - MBO & Groei Fonds verschaft groeikapitaal en neemt minderheidsbelang. MBO & Groei Fonds investeert in kansrijke ondernemingen die behoefte hebben aan risicodragend kapitaal voor groei of management buy out. Zij zien Locatus als een waardevolle toevoeging aan hun portefeuille.

Lees meer
Vorige Pagina Volgende Pagina