Nieuws en Pers


Locatus en BlueMark slaan de handen ineen

24-06-14

 Locatus en BlueMark gaan samenwerken op het gebied van continu winkelpassanten tellen.  Passanten 24/7 staat voor een nieuw tijdperk van passanten tellen; 24 uur per dag, 7 dagen per week, automatisch winkelpassanten registreren via wifi in combinatie met brickstream.  Zonder de privacy van passanten aan te tasten.

Lees meer

Reportageserie: Winkelstraat te koop

12-03-14

In het programma De Ochtend van Radio 1 brengt een serie rapportages over de problemen die de Nederlandse winkelstaten ondervinden.

Lees meer

Kijkers stellen vragen over leegstand

14-02-14

RTL 7, Kijker aan zet, Jildau Schuilenburg van Detailhandel Nederland en Gertjan Slob beantwoorden kijkervragen over winkelleegstand.

Lees meer

Donderwolken boven middelgrote winkelcentra

31-01-14

Interview met Gertjan Slob in PropertyNL Magazine. Middelgrote winkelgebieden gaan de komende tijd de grootste problemen tegemoet. Het risico van leegstand is hier het hoogst.

Lees meer

Voortschrijdend inzicht - groei winkelmeters komt tot stilstand

13-01-14

Interview met Gertjan Slob, directeur Onderzoek van Locatus, op BNR Nieuwsradio.

Lees meer

Persbericht - Leegstand stijgt 7e jaar op een rij

11-01-14

De jaarlijkse trendanalyse van onderzoeksbureau Locatus laat zien dat de leegstand van het aantal winkelpanden in 2013 stijgt van 6,4% naar 6,9%. De regionale verschillen zijn hierbij groot. De modebranche levert de meeste lege panden aan, maar vult ook weer de meeste panden in. 2013 blijkt bovendien het eerste jaar in deze eeuw waarin de groei van het aantal winkelmeters tot een halt komt. 

Lees meer
Vorige Pagina Volgende Pagina