“Dankzij de GOAD Plans kunnen wij snel schakelen met onze klanten”, Bart Mols LMBS

Wilt u meer informatie?

Om te bekijken welke winkelgebieden in kaart zijn gebracht, kunt u de overzichten bekijken:


De prijzen van de GOAD Plans zijn afhankelijk van uw keuzes: het aantal opties en hoeveel plattegronden u nodig heeft. Graag loopt Björn Jansen de mogelijkheden met u door en geeft hij u een prijsopgave. Bel hem op +31(0)348 490290+31(0)348 490290 of email naar bjorn.jansen@locatus.nl.


Locatus Explorer ® GOAD plan

(winkelgebied in kaart)


GOAD Plan is de digitale winkelplattegrond van Locatus. Hiermee analyseert u een winkelgebied snel en eenvoudig. Ook kunt u de huurpotentie en brancheverdeling optimaliseren. Een GOAD Plan brengt een winkelgebied letterlijk in kaart. Een effectief hulpmiddel, zowel bij ontwikkeling van winkelgebieden, als bij huur/verhuur, koop/verkoop en taxaties. Beter dan welk ‘lijstje’ dan ook.  


Welk GOAD Plan past bij u?

Welk GOAD Plan het beste bij u past, hangt af van uw vraag. Wilt u weten hoe de verschillende winkels ten opzichte van elkaar 'liggen'? Of wilt u uw panden monitoren en uw portefeuille ook nader analyseren? De GOAD Plans zijn modulair opgebouwd waardoor u kunt kiezen voor een ‘basic’ variant of juist een versie met extra opties zoals ABC segmentatie en passantenstromen.


GOAD Plan - basis variant

Met de basisvariant Looking GOAD kunt u een winkelgebied op uw beeldscherm bekijken en zo zien wie waar gevestigd is. Hierbij ziet u op pandniveau de naam van de gebruiker en/of branche. De plattegrond (of een deel hiervan) kunt u gebruiken ter ondersteuning van brochures, rapportages en powerpoint.


Nu ook beschikbaar voor tablet en smartphone onder de naam Locatus Retail Plan. Bekijk de demo!


U kunt deze App gratis downloaden op uw telefoon of tablet. U kunt dan zelf binnen de demo Woerden en/of Sint Tuiden bekijken en uitproberen wat u zoal kunt met deze App.


GOAD Plan - extra opties

Met GOAD Plan kunt u een winkelgebied van achter uw beeldscherm niet alleen bekijken, maar ook analyseren. Waar zitten de trekkers? Hoe zijn de loopstromen? Hoe is de brancheverdeling en de ABC-segmentatie?


Bovendien kunt u uw eigen variabelen toevoegen en de plattegrond met de verschillende variabelen inkleuren. U kunt zo een winkelgebied monitoren, advies geven richting klanten, uw aankoopbeslissingen maken of een beleidsvisie opstellen.