Verkooppunt Verkenner

De Verkooppunt Verkenner geeft u inzicht in de actuele stand van zaken van alle winkelgebieden in de Benelux. Deze databank bevat informatie alle verkooppunten in de Benelux. U kunt hierbij denken aan adressen, branches, formules en winkelvloeroppervlakte. 


U kunt de data op uw computer raadplegen, en sinds kort ook op uw tablet of smartphone. Bovenstaande demo geeft een indruk van de mogelijkheden. U kunt de Locatus App ook zelf uitproberen. Download 'Locatus Retail Plan' op uw tablet of smartphone. U heeft dan de data van Woerden gratis tot uw beschikking.

Snel weten hoe het ervoor staat

Deze databank geeft u snel een overzicht van het winkelaanbod. Of het nu gaat om een stad, een regio of de gehele Benelux.

U hebt de juiste informatie om snel en accuraat winkel(vastgoed) analyses te maken. Met als resultaat optimale besluitvorming en een gedegen verantwoording richting uw directie, uw klanten of investeerders.

Alleen wat u nodig heeft

In onze productfolder kunt u lezen over welke variabelen u standaard kunt beschikken. Daarnaast kunnen wij het bestand ook verrijken met demografische gegevens of juist uw eigen data. Laat ons weten in welk gebied of in welke branche u interesse heeft. Met de gewenste selectie bij de hand kunnen wij u een goede indicatie geven van de prijs.

Neem contact met ons op

Wilt u een demonstratie van de databank? Of een prijsopgave? Bel ons op 0348 490290 en vraag naar Ellen Beukema. U kunt ook een e-mail sturen naar ellen.beukema@locatus.nl.

Verkooppunt Verkenner - Locatus

Filialisering neemt toe

Het aantal ketenwinkels blijft stijgen. Op dit moment maakt 37% van het aantal winkels deel uit van een winkelketen met zeven of meer vestigingen. Ketenorganisaties zijn met  gemiddeld 442 m² vloeroppervlak ruim 2,5 keer zo groot als een gemiddelde zelfstandige met gemiddeld 176 m². Dit filialiseringsproces is vooral terug te zien op de A1-A2 locaties, waar het oppervlakteaandeel van ketenbedrijven inmiddels is opgelopen tot respectievelijk 87% (A1) en 83% (A2).