Locatus Explorer ® Winkelpassanten

Misschien gaat u binnenkort een potentiële (winkel)locatie beoordelen. Of u bent bezig met de ontwikkeling van een winkelcentrum. Dan wilt u weten of er voldoende winkelpubliek langskomt. Of hoe de mensen door het winkelcentrum lopen.

Een passantenrapport geeft u inzicht in de druktepatronen en loopstromen van een winkelgebied. Hoeveel mensen lopen er én waar!


Met het komen en gaan van “trekkers”  verandert het looppatroon van een consument door een winkelgebied nog wel eens. Omdat wij al jaren op uniforme wijze tellen, kunnen wij ook veranderingen in de tijd goed in kaart brengen.
Hoe ligt uw pand ten opzichte van het drukste punt? Komt dit dichterbij of verplaatst het naar ander deel van het centrum? 


Enschede centrum 2003 Enschede centrum 2004

Enschede centrum - 2003 -2004


Bekijk het voorbeeldrapport om een indruk te krijgen van de beschikbare informatie. Ook kunt u lezen hoe een rapportage tot stand komt.
Weet u voldoende en wilt u een bestelling plaatsen? Op het bestelformulier staan de (staffel)prijzen vermeld.


Zoekt u toch een andere telling?

Ook als u op zoek bent naar een telling op een ander tijdstip of van een andere plaats, kunnen wij u helpen. Bijvoorbeeld met een nulmeting gecombineerd met een meting achteraf. Vraag dan naar onze maatwerk tellingen.

We tellen niet alleen in de Benelux, maar op aanvraag ook in steden binnen Europa.


Ellen Beukema vertelt u graag meer over onze passantentellingen. Bel haar op 0348 490290 of mail naar ellen.beukema@locatus.nl.