Winkelpassanten

Misschien gaat u binnenkort een potentiële (winkel)locatie beoordelen. Of u bent bezig met de ontwikkeling van een winkelcentrum. Dan wilt u weten of er voldoende winkelpubliek langskomt. Of hoe de mensen door het winkelcentrum lopen. Bovendien kunt u met deze informatie de performance van uw winkel/centrum monitoren.

Passanten 24/7 Locatus


Passanten 24/7

Passanten 24/7 staat voor een nieuw tijdperk van passanten tellen; 24 uur per dag, 7 dagen per week, automatisch winkelpassanten registreren via wifi in combinatie met brickstream. Zonder de privacy van passanten aan te tasten.

Met Passanten 24/7 kun je snel schakelen. Door passanten continu te registreren kunnen retailers, gemeenten en vastgoedeigenaren een goed druktebeeld krijgen van hun (winkel)omgeving.

Dashboard

Dankzij de samenwerking tussen Locatus en BlueMark kan een optimaal informatieplatform geboden worden. Niet alleen cijfers per maand of week, maar ook per uur.  De informatie wordt ontsloten via een dashboard met overzichtelijke grafieken en tabellen.
dashboard passanten 24/7 locatus
Bovendien kunnen de passantenstromen ook letterlijk in kaart gebracht worden op de GOAD Plans van Locatus.

Performance monitoren & verbeteren

Deze realtime passanteninformatie is ideaal voor het monitoren van retaillocaties, en geeft antwoord op vragen als: Welke delen van het centrum zijn populair/minder populair, en hoe verandert dit? Wat is de invloed van evenementen? Hoe ziet het druktebeeld in de loop van een week eruit? Hoeveel bezoekers trekt de koopavond of de koopzondag? Hoe presteert mijn winkel als ik dat vergelijk met passanten die voorbij komen?

Wilt u hier meer over weten?

Bel ons op 0348-490290 en vraag naar Roger Schouten of Arjan Kluin. Of mail naar arjan.kluin@locatus.nl of roger.schouten@locatus.nl.


Winkelpassantenrapportage

Naast het automatisch tellen, telt Locatus al 15 jaar structureel passanten in de 150 belangrijkste winkelgebieden.  De rapporten die we hierbij opstellen geven u inzicht in de druktepatronen en loopstromen van een winkelgebied.

Hoeveel mensen lopen er én waar! Met het komen en gaan van “trekkers”  verandert het looppatroon van een consument door een winkelgebied nog wel eens.
Omdat wij al jaren op uniforme wijze tellen, kunnen wij ook veranderingen in de tijd goed in kaart brengen.
Hoe ligt uw pand ten opzichte van het drukste punt? Komt dit dichterbij of verplaatst het naar ander deel van het centrum?


Enschede 2003  Enschede 2004


Enschede centrum - 2003 -2004


Bekijk het voorbeeldrapport om een indruk te krijgen van de beschikbare informatie.

Ook kunt u lezen hoe een rapportage tot stand komt.


Weet u voldoende en wilt u een bestelling plaatsen? Op het bestelformulier staan de beschikbare rapportages en de (staffel)prijzen vermeld.

Zoekt u toch een andere telling?

Ook als u op zoek bent naar een telling op een ander tijdstip of van een andere plaats, kunnen wij u helpen. Bijvoorbeeld met een nulmeting gecombineerd met een meting achteraf. Vraag dan naar onze maatwerk tellingen.

We tellen niet alleen in de Benelux, maar ook in grote steden binnen Europa. U kunt hierbij denken aan Londen, Parijs, Barcelona, Hamburg, Stockholm en Milaan.

Ellen Beukema vertelt u graag meer over onze passantentellingen. Bel haar op 0348 490290 of mail naar ellen.beukema@locatus.nl.