De kwaliteit van onze data

Onze data vormen de basis van úw beslissingen, dus daar moet u op kunnen vertrouwen. Bovendien vormen onze databanken de basis van ons bedrijf. Dus goede data zijn niet alleen voor u, maar ook voor ons van essentieel belang. Daarom staat kwaliteit van onze data bij ons voorop.


Wat verstaan wij onder een databank met een hoogwaardige kwaliteit?

Een databank die volledig en juist is

De data worden verzameld door onze eigen buitendienst. Dat is een vaste kern medewerkers, die zelf in het veld nauwkeurig alle data verzamelt. Via steekproeven controleren wij de gegevens. Op deze manier staan wij garant dat meer dan 95% van onze data aan onze kwaliteitseisen voldoet.


Een databank die een vaste methodiek volgt

De data worden via een vaste methodiek verzameld. Uniformiteit zorgt voor onderlinge vergelijkbaarheid. Dus u kunt de data goed vergelijken, zowel in de tijd, als tussen verschillende regio’s of zelfs tussen landen.


Een databank die het hele land dekt

De databank bevat niet alleen de Randstad of de grote steden. Maar u kunt informatie opvragen van elk verkooppunt, waar dan ook in  de Benelux.


Een databank met historie

Al 15 jaar verzamelen wij informatie op dezelfde manier. Daardoor worden niet alleen de feiten inzichtelijk, maar ook de trends.

Een databank die eenvoudig te raadplegen is

De data zijn eenvoudig toegankelijk via de Locatus Explorer® Software.  U kunt zelf eenvoudig selecties maken, en uw informatie verwerken in tabellen, grafieken, plattegronden en kaarten. Dit geeft u snel inzicht en overzicht. Bovendien kunt u de Locatus Retail Plans overal en altijd raadplegen via tablet of smartphone.


Wilt u een indruk krijgen van welke informatie u in onze databanken kunt vinden? Vraag dan onze facts & figures aan.

Vraag hier Retail Facts aan