Locatus Internationaal

Expansieplannen in de Benelux?

Heeft u expansieplannen richting België of Luxemburg? En wilt u de kansen en bedreigingen goed op een rij zetten? Neem dan contact op met Peter Nieland. Hij wisselt graag met u van gedachten over wat Locatus voor u kan betekenen. Mail peter.nieland@locatus.nl of bel +31 (0) 348 490290.


Wilt u als Belgische of Luxemburgse partij uw markt nader analyseren? Kijk dan op www.locatus.be of neem direct contact op met Gerard Zandbergen: tel (+ 32 (0) 22672800 of e-mail naar info@locatus.be.

Europese steden in kaart

Wij zien steeds meer internationalisering van het retailaanbod. Daarom brengen wij ook het retailaanbod over de grenzen voor u in kaart. Momenteel zijn zeventien steden buiten de Benelux in kaart gebracht, met ruim 30.000 verkooppunten.Voorjaar 2014 vindt weer een update-ronde plaats.

Bel ons voor actuele Retail Plans van de steden die u links op deze pagina aantreft. Indien u belangstelling heeft voor een stad die u hier nog niet tegenkomt, horen wij dat ook graag.  Bel voor meer informatie met Gerard Zandbergen,+31 (0)348 490290.

 
 


 

Buiten de Benelux in kaart:

Athene

Barcelona*

Berlijn*

Düsseldorf*

Frankfurt*

Glasgow*

Hamburg*

Keulen*

Kopenhagen*

Lissabon

Londen*

Madrid*

Milaan*

Munchen*

Parijs*

Rome

Sevilla

Stockholm*

Stuttgart*

Valencia

Wenen*

Zürich*

*) update voorjaar 2015