Onze partners

Locatus werkt met een aantal partners samen om de databanken verder te verrijken. Zo maken wij onze data beter toegankelijk voor u.

Samen met Experian 

experianExperian heeft alle informatie over de vraagzijde (consumentenprofielen) van de retail. Wie zijn de kopers, wat is hun profiel en dus hun koopinteresse en koopkracht? Locatus heeft juist alle informatie over de aanbodzijde van retail. Welke winkels zijn er, zijn ze groot of klein en in welk segment zitten ze? Deze informatie vult elkaar naadloos aan en vormt de basis voor onze Verzorgingsgebieden Verkenner. Deze database vertelt u wat het bereik is van uw winkel en wat het profiel is van de consumenten die binnen dit bereik wonen.


Samen met LMBS

lmbs

LMBS Retail heeft als landelijke retailmakelaardij specialistische kennis over herzieningshuren (BW 7:303).  Locatus heeft winkelpassantenstromen en A1, B en C locaties in kaart. Door deze twee kennisvelden te koppelen, heeft u dé ideale informatie voor bepalen en analyseren van uw retaillocatie(s). Informatie die zowel  huurder als verhuurder helpt bij het bepalen van diens beleid.


Samen met ABF Research

abf research

De dienstverlening van ABF bestaat uit maatwerk-oplossingen en uit kant-en-klare producten in de vorm van statistieken, prognoses, rapportages, databestanden en informatiesystemen.


Locatus informatie via Bridgis  

BridgisBridgis is specialist in het geografisch toegankelijk maken van informatie. Zij integreren geografische databestanden van gerenommeerde datapartners (zoals Locatus) in hun datalab en maken deze toegankelijk via doelgroep- en toepassingsgerichte Geo-portalen zoals MakeMyMap®, innovatieve geo-webservices, Geoshop de Coördinatie, de Populator® en de Valuator®. Zij leveren hun producten en diensten aan vele overheden, bedrijven en advies- en onderzoeksbureaus die actief zijn op het gebied van vastgoed, milieu en externe veiligheid, mobiliteit en marketing.