Onze partners

Locatus werkt met een aantal partners samen om de databanken verder te verrijken. Zo maken wij onze data toegankelijker voor u.

Samen met BlueMark

BlueMark InnovationsLocatus en BlueMark werken samen op het gebied van continu winkelpassanten tellen.  Passanten 24/7 staat voor een nieuw tijdperk van passanten tellen; 24 uur per dag, 7 dagen per week, automatisch winkelpassanten registreren via wifi in combinatie met brickstream. Zonder de privacy van passanten aan te tasten.

BlueMark Innovations BV is een Nederlands technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het detecteren en lokaliseren van smartphones. Het bedrijf is in 2009 opgericht en is een spin-off van de Universiteit Twente


Samen met RetailSonar
Retail SonarRetailSonar en Locatus werken samen om retailers te voorzien van de perfecte omzetvoorspelling.

RetailSonar is een Belgisch adviesbureau gericht op de retailmarkt. Het bureau is gespecialiseerd in het bouwen van simulatiemodellen. Hiermee kan de retailer heel nauwkeurig inschatten wat het omzetpotentieel is bij bepaalde locatie- of marketingbeslissingen.

Samen met Insights for Action

Insights4ActionLocatus heeft in samenwerking met Insights for Action en de Vrije Universiteit Amsterdam de Retail Risk Index ontwikkeld. Locatus is de onafhankelijke bron op het gebied van winkelinformatie in de Benelux. Insights for Action is een netwerkorganisatie die retailers ondersteunt bij het benutten van kansen voor omzetgroei.


Samen met ABF Research

abf research

De dienstverlening van ABF bestaat uit maatwerkoplossingen en uit kant-en-klare producten in de vorm van statistieken, prognoses, rapportages, databestanden en informatiesystemen.