Waarom Locatus?

Omdat u op zoek bent naar informatie over winkelvastgoed om uw beslissing op te baseren. Strategisch: waar wil ik naar toe als organisatie? Of meer uitvoerend: waar wil ik aankopen/verkopen, waar wil ik filiaal openen/sluiten, waar wil ik retail wel/niet toestaan? Maar waarom zou u juist voor onze informatie kiezen?

Omdat u zo zeker weet dat u over actuele informatie beschikt. Actueel en compleet, want de database bevat alle verkooppunten in de Benelux. Twaalf veldmedewerkers zijn dagelijks onderweg om alle informatie zelf te controleren en aan te vullen.


Omdat u met onze gegevens objectieve informatie in handen heeft. Wij verzamelen alle gegevens voor eigen rekening en risico. Dit wil zeggen dat er nooit sprake zal zijn van belangenverstrengeling.


Omdat u met onze informatie verschillende winkelgebieden goed met elkaar kunt vergelijken.

Wij verzamelen al tien jaar onze gegevens via een vaste methodiek. Hierdoor kunt u ook ontwikkelingen in de tijd goed herkennen.


Wat levert informatie van Locatus u op?
Tijdsbesparing, want u hoeft niet zelf aan de slag om informatie te verzamelen.  
 
Kostenbesparing, want zelf deze data verzamelen kost veel meer.
 
Risicobeperking, want zo kiest u nooit de verkeerde locatie.
 
Rendementverhoging, want u maakt zo de optimale keuzes voor retail locaties.
 
Managementinformatie: een inzichtelijke verantwoording en onderbouwing van uw plannen richting investeerders, klanten of directie.