Waarom Locatus?

Omdat u op zoek bent naar informatie over winkelvastgoed om uw beslissing op te baseren. Strategisch: waar wil ik naar toe als organisatie? Of meer uitvoerend: waar wil ik aankopen/verkopen, waar wil ik filialen openen/sluiten, waar wil ik retail wel/niet toestaan? Maar waarom zou u juist voor onze informatie kiezen?

Omdat u zo zeker weet dat u over actuele informatie beschikt. Actueel en compleet, want de database bevat alle verkooppunten in de Benelux. Twaalf veldmedewerkers zijn dagelijks onderweg om alle informatie zelf te controleren en aan te vullen.

Omdat u met onze gegevens objectieve informatie in handen heeft. Wij verzamelen alle gegevens voor eigen rekening en risico. Dit wil zeggen dat er nooit sprake zal zijn van belangenverstrengeling.

Omdat u met onze informatie verschillende winkelgebieden goed met elkaar kunt vergelijken.


Wij verzamelen 15 jaar onze gegevens via een vaste methodiek. Hierdoor kunt u ook ontwikkelingen in de tijd goed herkennen.


Wat levert informatie van Locatus u op?
Tijdsbesparing, want u hoeft niet zelf aan de slag om informatie te verzamelen.  
 
Kostenbesparing, want zelf deze data verzamelen kost veel meer.
 
Risicobeperking, want zo kiest u nooit de verkeerde locatie.
 
Rendementverhoging, want u maakt zo de optimale keuzes voor retaillocaties.
 
Managementinformatie: een inzichtelijke verantwoording en onderbouwing van uw plannen richting investeerders, klanten of directie.

Referenties

Bekijk wie onze data gebruikt binnen de branches advies, retail, overheid en vastgoed.

Wilt u meer lezen over hoe vakgenoten profiteren van Locatus data?

Lees klant ervaringen